Jocul cooperativ Pandemic va fi tradus in limba romana

Cei de la Ideal Board Games ne-au anuntat ca unul dintre cele mai cunoscute jocuri cooperative, Pandemic, va intra incepand cu luna Septembrie 2015 in portofoliul lor.

Lansat de designerul Matt Leacock in anul 2008, Pandemic este un joc cooperativ pentru 2 pana la 4 jucatori ce ii pune pe acestia intr-o echipa ce lupta impotriva a patru maladii mortale. Echipa va calatori in jurul Pamantului, rezistand valului de infectie si dezvoltand resursele necesare pentru a descoperi leacurile.

Jucatorii vor trebui sa lucreze impreuna si sa isi foloseasca abilitatile individuale pentru a distruge maladiile, inainte ca acestea sa puna stapanire pe intreaga lume. Timpul se scurge, iar focarele si epidemiile accelereaza raspandirea virusilor.

Editia produsa de Ideal Board Games se va baza pe noul design al jocului relansat in 2013.

Pentru a marca aceasta lansare, se va organiza un Campionat National (cu o singura etapa, in Bucuresti), concursul desfasurandu-se pe echipe.

Echipa care va reusi sa inlature cat mai repede cele patru maladii se va califica pentru Campionatul Mondial de Pandemic de la targul international Spiel din Essen. Vom reveni cu detalii legate de Campionate.


Jocul cooperativ Pandemic va fi tradus in limba romana 2