In 2012, editura Spiral Galaxy Games va lansa un joc de societate numit Bronze, bazat pe jocul video cu acelasi nume. Mai jos aveti descrierea jocului video Bronze publicat de Shrapnel Games:

Bronze, este un joc de strategie plasat in Mesopotamia in care jucatorii controleaza una din cele 12 civilizatii. Nu exista elemente de noroc, iar jucatorii controleaza total destinele lor pe masura ce incearca sa domine harta.

Desfasurarea jocului se invarte in jurul valorii de achizitie a terenurilor. Fiecare constructie pe o piesa are o functie unica. O cladire poate converti fermele adversarilor prin religie, in timp ce alta poate crea o alianta. Utilajele de minerit produc anumite resurse in functie de tipul de resursa unde sunt plasate. Orasele vor revendica intreg teritoriul ce le inconjoara. Armatele vor converti cladirile inamice, in timp ce Citadelele pot proteja impotriva lor.”
Bronze, varianta board game, va avea 6 civilizatii ce vor folosi aceleasi puteri ca in jocul video, putandu-se juca in 2-4 jucatori in loc de 1-4. Terenurile si cladirile vor fi aceleasi ca in jocul de pe PC, cu toate ca Ambasada nu va fi inclusa.

Grafica va fi refacuta pentru a avea mai multe detalii, asa ca ne asteptam ca varianta pe tabla sa arate similar cu cea digitala, dar nu identica.