Fanii jocului video Crysis vor avea in curand sansa sa experimenteze actiunea de pana acum si sub forma unui board game ce va purta numele de Crysis Analogue Edition – The Board Game. Companiile Crytek si Queen Games au anuntat pentru luna martie a anului 2013 lansarea, jocul incercand sa recreeze atmosfera intensa si actiunea din varianta video.

In Crysis Analogue Edition – The Board Game, jucatorii se vor bucura de puterea adusa de costumele Nano pe masura ce vor licita pentru a-si putea juca cele mai bune carti impotriva adversarilor. Pe parcurs, vor trebui sa se adapteze cat mai bine la situatiile strategice dinamice, sa foloseasca armele cunoscute din jocul video si sa colaboreze cu echipa in timp ce se vor bucura de un sentiment autentic de lupte in stilul Crysis sub forma unui board game.

Mai multe detalii despre Crysis Analogue Edition – The Board Game nu se stiu inca, nici macar cine va fi designerul. Queen Games pare o alegere ciudata a celor de la Crytek pentru a produce aceasta versiune board game, ne-am fi asteptat la editura Fantasy Flight Games, ei fiind cei care au realizat jocuri precum Gears of War: The Board Game, Sid Meier’s Civilization: The Board Game sau World of Warcraft: The Boardgame.