Cei de la Fantasy Flight Games au anuntat lansarea jocului de societate Blood Bowl: Team Manager – The Card Game in trimestru 4 din 2011.

Blood Bowl: Team Manager – The Card Game este un joc de sine statator ce are ca tema principala violenta si inselaciunea. Doi pana la patru jucatori sunt managerii unei echipe pe care incearca sa o imbunatateasca prin alegerea Jucatorilor Vedeta (Star Players), angajarea de personal, precum si modernizarea echipamentelor. Pe parcursul sezonului, echipa ta va participa la o serie meciuri pline de momente de actiune pentru fanii tai. Descurca-te bine si scapa de competitie pentru a atrage cat mai multi fani pana la sfarsitul sezonului, avand sansa de a primi premiul revistei Spike!: “Managerul Anului“.

O noua directie in design

Atunci cand Blood Bowl: Team Manager – The Card Game a fost anuntat anul trecut, a fost prezentat initial ca un joc de tip deck-building (construirea de deck-uri de carti). Pe masura ce a evoluat dezvoltarea acestuia, lucrurile au mers intr-o alta directie.

Hotarat sa castigi

Condu echipa ta de ticalosi in top ghidandu-i prin evenimentele saptamanale, meciuri determinate aleator in care jucatori vor concura pe parcursul unui sezon brutal de 5 saptamani. Profita de beneficiile aduse de Star Players, cumparara echipamente modernizate si angajeaza oameni noi, totul pentru decisivul Blood Bowl.

Sa supravietuiesti competitiei inseamna ca echipa ta va primi o plata, dar sa castigi face ca recompensa sa fie si mai dulce. Platile aduc echipei tale fani si adauga carti noi deck-ului tau, precum faimosii si formidabilii Star Players

Este nevoie de pozitionarea cu grija a jucatorilor, folosind abilitatile si capacitatile lor la maxim, riscand accidentari sau eliminari.
Pentru mai multe detalii, vizitati pagina dedicata jocului.