Pe 30 septembrie 2011 cei de la Looney Labs vor lansa cel mai nou titlu din seria de jocuri de societate Fluxx: Star Fluxx.

Star Fluxx se bazeaza pe lumea SF(Science Fiction). Spre deosebire de Martian Fluxx unde accentul este pus pe tema invaziei martiene foarte comuna la inceputurile curentului SF, Star Fluxx se concentreaza pe ce este in prezent, pe lumea moderna, incepand de la Star Trek si pana in prezent.

Ca si fratii sai, Star Fluxx este jocul in care regulile mereu se schimba. Chiar daca incepi prin a trage o carte, apoi a juca o carte, chiar si aceste lucruri se pot schimba. Cand este jucata o Carte Obiectiv, poti castiga prin indeplinirea obiectivului, de obicei atunci cand ai in fata ta Cartile Keeper corecte. Cartile Actiune si Surpriza te ajuta sa-ti indeplinesti obiectivul, sau sa-ti opresti adevrsarul sa o faca. Cartile Creeper te impiedica de cele mai multe ori sa-ti indeplinesti obiectivul, dar uneori sunt necesare pentru indeplinirea acestuia.

Cred ca trebuie sa incerc si eu acest joc de societate realizat de designerul Andrew Looney, macar prima varianta: Fluxx.

Un review al jocului gasiti aici, iar regulamentul tradus aici.