Producatorul olandez de jocuri de societate White Goblin Games a anuntat numeroase lansari la Spiel 2011, targ international ce se va desfasura in luna octombrie in Essen, Germania. Aveti mai jos prezentate cateva titluri, unele dintre ele fiind reprint-uri:

Panic Station – un joc de societate semi-colaborativ realizat de David Ausloos in care jucatorii trebuie sa stranga combustibil si sa vaneze si apoi sa distruga o larva parazit pana cand aceasta nu-i infecteaza pe ceilalti jucatori. Cei de la Stronghold Games vor lansa Panic Station in America de Nord dupa Spiel 2011.

Lost Temple – un joc bazat pe selectia de roluri realizat de Bruno Faidutti asemanator cu Citadels, in care jucatorii vor putea alege 9 caractere diferite pentru a ajunge in templu inaintea celorlalti.

Dragon’s Gold – o editie revizuita a jocului realizat de Bruno Faidutti, lansat initial de Descartes, in care jucatorii lupta impreuna sa omoare dragoni, pentru ca apoi sa negocieze cine va lua anumite bunuri inainte ca sa piarda comoara. Aceasta editie are o grafica noua precum si o “varianta mai strategica pentru jucatorii carora nu le place sa negocieze.

Revolver – un joc de carti asimetric pentru 2 jucatori realizat de an Mark Chaplin in care un jucator controleaza o banda de hoti ce incearca sa treaca granita mexicana in siguranta si adversarul sau controleaza echipa ce urmareste banda de hoti.

Rattus Africanus – o extentie a jocului Rattus lansat in 2010 de Henrik si Åse Berg ce introduce o carvana , diplomati, carti de regiune ce ofera un control mai mare al locului unde va inflori Moartea Neagra (Black Death) si posibilitatea de a juca in 6 jucatori.

Singapore – in acest joc de societate jucatorii sunt comercianti bogati ce incearca sa dezvolte un centru comercial intr-o metropola. Cu toata ca avem un comert legal ce se dezvolta si comertul de opium este in crestere, iar jucatorii vor putea participa si la aceste activitati profitabile si ilegale. Riscul de a fi prins creste pe masura ce tot mai multe activitati au loc.