Daca tot stam mai mult in casa in aceasta perioada si mai este si sezonul cadourilor, cei de la Lex Hobby Store au 10 recomandari de jocuri de societate (board games) pentru voi. Enjoy!

X-Wing Miniatures Starter Sethttps://www.lexshop.ro/produse/2587/board-game-x-wing-miniatures.html

Cel mai nou joc cu miniaturi! Controleaza nave celebre ca X-Wing sau TIE Fighter. Controleaza personaje celebre ca Skywalker sau chiar Darth Vader. Forta fie cu tine!

Talismanhttps://www.lexshop.ro/produse/2534/board-game-talisman.html

Un joc de aventura intr-o lume fantasy foarte interesanta. Un joc usor de invatat si care ofera ore intregi de distractie tie si prietenilor tai.

City of Horrorhttps://www.lexshop.ro/produse/2603/joc-city-of-horror-boardgame.html

Un joc horror de supravietuire in care trebuie sa faci fata hoardelor de zombie. Cate o data trebuie sa sacrifici pe cineva pentru a supravetui. Esti pregatit?

Dungeon Commandhttps://www.lexshop.ro/?page=search&s=dungeon+command

Cele mai noi jocuri cu miniaturi din universul Dungeons and Dragons. Fiecare set ofera cate o factiune diferita de monstri, numai bun de duelat in perioada friguroasa.

Dungeonhttps://www.lexshop.ro/produse/2609/board-game-dungeon.html

Un clasic resuscitat de cei de la Wizards of The Coast. Originalul board game dupa jocul pen and paper, lansat prima oara in 1975.

Merchant of Venushttps://www.lexshop.ro/produse/2582/board-game-merchant-of-venus.html

Un mega joc (masiv in ce ofera in cutie) ce te pune in pielea unui negustor galactic. Trebuie sa vinzi, sa faci upgrade la nave, sa te lupti si sa devii cel mai bun.

Zombicidehttps://www.lexshop.ro/produse/2581/board-game-zombicide.html

Un alt joc horror de supravietuire, de data asta super cooperativ. Omori zombii, cresti nivelul, mai omori zombies si indeplinesti diverse indatoriri pentru a supravietui.

RuneBound second editionhttps://www.lexshop.ro/produse/2363/board-game-runebound-second-edition.html

Un joc super fantasy si super fun. Lupte cu zar, mergi pe harta, omori monstri, cresti nivelul, cumperi arme si armuri noi… ce mai… un super RPG bun de jucat iarna :).

Fortress Americahttps://www.lexshop.ro/produse/2243/board-game-fortress-america.html

Esti jucator/fan RISK? Vrei ceva asemanator? Fortress America e pentru tine. Sute de miniaturi, lupte cu zaruri ajutat de carti. Un jucator va controla America, iar alti 3 sunt inamicii ce incearca sa o cucereasca. Oare vor reusi? Profita de pretul promotional!

King of Tokyohttps://www.lexshop.ro/produse/1187/board-game-king-of-tokyo.html

Un joc creat de un om care a conceput unul din cele mai complexe jocuri existente, Magic: The Gathering si anume, Richard Garfield. Un joc simplut, dar in acelasi timp complex, in care trebuie sa fi cel mai tare monstru care vrea sa cucereasca orasul Tokyo.

Nu uitati de promotiile si surprizele aflate pe site-ul celor de la Lex Hobyy Store!