Atunci cand achizitionezi primul boardgame de la Lex Hobby Store devii automat Squire. Cu fiecare achizitie ulterioara (pe langa reducerea de care beneficiezi in functie de ce rank esti) faci un level up spre cel mai inalt rank si anume KNIGHT, rank ce beneficiaza de 5% reducere permanenta.

Rank-urile sunt:

SQUIRE: Devii la prima achizitie de boardgames din Lex Hobby Store (LHS) sau din magazinul on-line si ai 2% reducere la urmatoarea comanda de boardgames.

SOLDIER: Devii cand iei al 2-lea joc de la noi si ai 3% reducere la urmatoarea comanda de boardgames.

SERGEANT: Devii cand cumperi al 3-lea joc din LHS sau din magazinul on-line si ai 4% la urmatoarea achizitie de boardgames.

KNIGHT: Devii cand iei al 4-lea joc de la noi si primesti un card frumos plastifiat care iti ofera pe viata 5% reducere la boardgames de la noi.

Cardurile luate din magazinul fizic din Sos. Pacurari nr.1 bl.540 parter, Iasi sunt transmisibile (pana la Sergeant inclusiv).

Cardurile primite pentru achizitiile facute on-line nu sunt transmisibile. Ele contin un cod care trebuie folosit de acceasi persoana la urmatoarea comanda pentru a beneficia de reducere.

NOTA: Nu se acorda rank de fidelizare la jocurile aflate la promotia lunara si nu se ofera discounturi suplimentare la jocurile aflate la promotia lunara.