Cei de la Mayfair Games au anuntat ca vor lansa o versiune Deluxe a jocului de societate Automobile ce va veni intr-o cutie din lemn ce va contine 120 de masini din lemn, 40 de vanzatori din lemn si o editie limitata a markerului de runda din cositor.

Automobile este un joc pentru 3-5 jucatori realizat de designerul Martin Wallace in care fiecare va incerca sa-si faca un nume in lumea industriei auto din Statele Unite. Runda de runda, jucatorii vor prelua comenzi, vor incheia contracte cu distribuitori din intreaga tara, vor recurge la diverse tertipuri pentru a veni in intampinarea clientilor cu oferte mai bune ca ale adversarilor. Construind masini in fabricile proprii, jucatorii vor putea obtine sume importante de bani.

Intrand in rolul unor personaje precum Ford, Sloan, Kettering, Howard, Durant si Chrysler, jucatorii vor gasi echilibrul dintre calitate si cantitate, productia de masa si marcile speciale, inovatia si distributia agresiva.

Regulile jocului sunt aceleasi, nu vad o justificare pentru pretul de 120 USD (atat cat este cel afisat pe site-ul Mayfair Games), decat faptul ca este o editie de colectie.