Mille Grazie este un joc de societate palpitant pentru intreaga familie. Veti juca pe rand roluri de negustori calatori si hoti dubiosi. Cand jucati rolul negustorului, veti incerca sa calatoriti pe rutele comerciale nord-italiene fara a fi deranjati, iar cand sunteti hoti, veti incerca sa intrerupeti planurile de calatorie.

Ca hoti, va veti aseza busolele de ambuscada pe numele strazilor unde urmeaza sa-i panditi pe bogatii negustori. Ca negustori, puteti evada din capcanele intinse de hoti alegand rute ocolitoare sau cu ajutorul unei escorte secrete.

Board game-ul Mille Grazie a fost lansat in anul 2010, este realizat de designerul Dirk Hillebrecht si cuprinde toate avantajele unui joc de familie usor si distractiv: veti face planuri, veti anticipa planurile celorlalti si chiar puteti planui farse pentru ceilalti… Mille Grazie se poate juca in 2-4 jucatori si are o durata estimata de joc de 30 de minute.

Cei interesati de regulamentul tradus in limba romana al jocului de societate Mille Grazie il pot descarca direct de aici. Regulamentul a fost tradus de cei de la www.casaretro.com.