O descoperire recenta la Universitatea Miskatonic a dezvaluit mai multe mistere legate de intamplarile ciudate din Arkham, Massachusetts. In timp ce adeptii Anticului cresc in putere, aparatorii acestui oras adormit sunt supusi la testul final.

Cei de la Fantasy Flight Games sunt bucurosi sa anunte lansarea Miskatonic Horror, o extensie pentru jocul de societate Arkham Horror. Lupta impotriva fortelor necunoscute ale universului nu s-a terminat, iar cei ce cred ca au o sansa in fata Mythos-ului, au de invatat o lectie.

Miskatonic Horror este un nou tip de extensie ce se bazeaza pe materialele din celelalte extensii ale jocului de societate Arkham Horror. In timp ce componentele si regulile din Miskatonic Horror pot fi folosite doar impreuna cu jocul de baza, cu cat se folosesc mai multe extensii, cu atat mai mult va veti bucura de noile aspecte ale extensiei.

Cu aproape 450 de carti noi, Miskatonic Horror aduce carti noi de Mythos si Locatii pentru Dunwich, Kingsport si Innsmouth, aducand si carti pentru Porti, Bataliile Epice, Relatii, Vatamari, Nebunie, Abilitati, Distrugeri. Extensia aduce materiale noi pentru fiecare extensie Arkham Horror.    

Mai jos aveti o carte Cult Encounter, fata-verso:

Pe langa noile carti, extensia Miskatonic Horror include si foi de rezumat pentru jucatori ce ii ajuta pe acestia sa tina cont de diferitele intamplari din Arkham in functie de numarul de jucatori. Aceste foi iti vor spune cate Porti se pot deschide, numarul limita de Monstri (atat in starda cat si la periferie), cati Monstri apar atunci cand se deschide o poarta, toate bazate pe numarul de anchetatori din joc.