O veste buna pentru fanii serialului The Big Bang Theory! Cei de la Cryptozoic Entertainment au anuntat lansarea jocului Mystic Warlords of Ka’a, o versiune adevarata a jocului imaginar prezentat si jucat in cateva episoade de Sheldon, Leonard, Howard si Raj.

Iata mai jos o scurta descriere a jocului Mystic Warlords of Ka’a facuta chiar de catre editura:

“In Mystic Warlords of Ka’a jucatorii devin niste vrajitori rivali si se lupta folosind vraji si invocand numeroase creaturi mitice cu denumiri ciudate si comice. Cel care va ramane in viata va castiga jocul.

Fiecare jucator va avea un deck de carti, jocul de baza aducand 8 deck-uri gata facute a cate 40 de carti. Pentru o rejucabilitate cat mai mare, jucatorii experimentati sunt incurajati sa-si personalizeze deck-urile respective.

In fiecare runda, un jucator poate juca maxim 2 creaturi si o vraja. Aceste carti sunt jucate in acelasi timp si sunt anuntate verbal cu inflorituri si mici istorioare. Apoi urmeaza o batalie intre creaturile comandate de stapanii lor, fiind ajutate si influentate de cartile de Vraja jucate impreuna cu acestea. Fiecare batalie castigata ii da dreptul jucatorului respectiv sa arunce carti din deck-ul adversarului invins. La sfarsitul rundei, toate cartile ramase in joc sunt indepartate si urmeaza o noua runda.

Daca deck-ul unui jucator s-a terminat, acesta este amestecat. Daca reusesti sa faci un jucator sa reamestece deck-ul sau de 3 ori, vei fi declarat castigator.”

Alte detalii inca nu se cunosc, dar sunt foarte curios cum va fi acest joc, mai ales ca seamana destul de bine cu Magic: The Gathering: vrajitori, vraji, creaturi, deck-uri de carti, etc… ­čÖé