Lex Hobby Store revine cu informatii despre ultimele noutati din lumea boardgames aparute in oferta lor. Se regasesc titluri pentru toate gusturile.

Braggart

Braggart este un joc de complexitate mica pentru 2-6 jucatori ce dureaza aproximativ 30 de minute.

Un joc cu eroi, minciuni si peste. Jucatorii stau in The Heroes Return, o taverna cunoscuta pentru clientela sa formata din eroi. Tu nu esti erou, dar vorbesti destul de bine. Tu si prietenii tau intretineti atmosfera cu povestile voastre.

In jocul Braggart, in fiecare runda jucatorii joaca carti din mana, carti care fiecare contin o parte din poveste care trebuie combinata pentru a forma o poveste.

Asara

Asara este un joc de complexitate mica spre medie pentru 2-4 jucatori ce dureaza aproximativ 45 de minute.

Jucatorii trebuie sa construiasca cele mai frumoase turnuri din lume. Ei iau rolul de arhitecti si incearca sa faca rost de materialele de constructie de cea mai buna calitate, cu care sa construiasca cele mai grozave turnuri.

Asara a fost nominalizat la premiul Spiel des Jahres 2011.

Resident Evil Deck Building Game

Resident Evil Deck Building Game este un joc de carti de complexitate medie pentru 1-4 jucatori ce dureaza aproximativ 30 de minute.

In Resident Evil, un virus mortal e cauza din care mortii se trezesc si infecteaza tot ce are viata.
Boardgame-ul Resident Evil Deck Building Game aduce povestea pe mese, acolo unde jucatorii trebuie sa isi construiasca deck-urile de carti cu care se joaca. Alege un caracter favorit ca: Jill Valentine, Chris Redfield sau Albert Wesker.

Boardgame-ul Resident Evil DBG are 250 de carti, 3 moduri de joc diferite (Story, Mercenary si Versus) si sute de scenarii posibile pentru fiecare mod deci nici un joc nu va fi la fel daca vrei.

Resident Evil: Alliance

Resident Evil: Alliance este un joc de carti de complexitate medie pentru 1-4 jucatori ce dureaza aproximativ 30 de minute.

Jocul Resident Evil Alliance este un joc de sine statator care poate fi combinat cu jocul de carti Resident Evil. Ai de ales din caractere noi ca Hunk, Carlos Oliveira, Steve Burnside, Josh Stone sau Billy Coee.

Noi arme, noi actiuni si noi infectati au fost adaugati in acest set ca sa poti face combinatii mai puternice. Este disponibil si un nou stil de joc, Partner in care poti intra in Mansion cu doua caractere.

Nightfall Martial Law

Nightfall Martial Law este un joc de carti, fantasy, pentru 2-5 jucatori ce dureaza aproximativ 45 de minute.

Intunericul cuprinde toata lumea si chaosul conduce. Umanitatea raspunde atacurilor in singurul mod in care stiu ei prin control agresiv. Dar cum poate cineva controla niste creaturi care nu au nici o logica?

Boardgame-ul Nightfall Martial Law este un joc de sine statator, care poate fi combinat cu jocul de deck-building Nightfall. Martial Law aduce un set de carti noi cu puteri speciale si noi noutii vampiri, varcolaci, vanatori si ghouls. Boardgame-ul Martial Law introduce o mecanica de joc noua: feeding.