Cei de la Lex Hobby Store ne-au anuntat care sunt primele noutati aduse in luna noiembrie 2011. Va tenteaza ceva? 😀

The Walking Dead: The Board Game (TV edition)

In board game-ul The Walking Dead doar cei puternici supravetuiesc. Cei slabi se transforma in “walkers” si ataca pe cei dragi. Croieste-ti drum prin Atlanta plina de zombies impreuna cu prietenii tai. Pe drum poti lua arme. Viziteaza locatii ca magazine, statia de politie, case abandonate si altele. Gaseste unelte care sunt necesare pentru a supravetui ca arme, aliati, masini etc.Joaca cu Rick, Andrea sau alte personaje din film si foloseste arme ca pusca si arbaleta. Cauta sa iei dupa tine cati mai multi aliati dar ai grija, ca atunci cand proviziile incep sa scada fiecare va fi pentru el.
 
Daca un personaj moare, fiind prins de “walkers” el nu iese din joc ci se alatura zombie-lor si va juca restul jocului de partea lor. Fa atacuri surpriza oamenilor sau contamineaza proviziile oamenilor. Incearca sa musti fosti prieteni ca sa se alature tie.
 
Contine:
– 1 tabla de joc
– 6 carti de caractere
– 6 survivor game pieces whit bases
– 2 walker game pieces
– 16 tokene de aliati
– 40 scrounge cards
– 40 carti encountere
– 30 carti walker
– 16 carti cu locatii
– 4 insigne
– 1 zar D6.

Blood Bowl Team Manager – The Card Game

Jocul Blood Bowl: Team Manager – The Card Game este un joc foarte activ, care te lasa fara cuvinte, standalone, plin de violenta si trisare pentru 2 – 4 jucatori.Echipe de Chaos, Dwarf, Wood Elf, Human, Orc si Skaven se vor intrece pe un sezon brutal. Iti customizezi echipa tragant Star Players, angajand personal, facand upgrade la cladiri si trisand la greu.
 
Odata ce un jucator a ales o echipa, va avea 5 saptamani ca sa ajunga cel mai bun din liga, terminand cu Blood Bowl tournament.

Thunderstone Heart of Doom

Ani de zile eroii au cautat in toata lumea legendarele Thunderstones. Acum, avand 7, eroii trebuie sa gaseasca ultima piatra, alungand si sigiland pentru totdeauna entitatea destructiva cunoscuta sub numele de DOOM. Cu locatia celei de a 8-a pietre inca necunoscuta, el a inceput sa apara in lume.
 
Extensia Thunderstone: Heart of Doom aduce la un climax batalia ce s-a construit inca de la primul joc. Heart of Doom introduce 7 noi eroi, 13 noi carti “village” si 5 noi grupe de monstri.
 
Extensia Heart of Doom contine o batalie cu Doom, incluzand un scenariu special.