Robert Militaru ne-a trimis inca o traducere pentru un board game de familie, distractiv si care arata foarte bine: Pirate’s Cove!


Scurta descriere a jocului Pirate’s Cove:

Vino la bord si navigheaza catre Pirate’s Cove… legendara ascunzatoare a piratilor. Povestile piratilor legendarilor care s-au luptat si au supravietuit acestor ape misterioase inca ii bantuie pe toti cei care tanjesc dupa o viata pe mare. Inarmat cu o harta secreta si incepand cu o goeleta echipata modest, salvata din furtuna de iarna trecuta, ai ridicat panzele catre Pirate’s Cove cu ochii plini cu viziuni de comori si faima, cu plamanii umpluti cu aer sarat de mare.

Obiectivul tau este de a deveni cel mai faimos si temut pirat pe care lumea l-a vazut vreodata. Pentru a face acest lucru, va trebui sa navighezi vicleneste, sa lupti in mod neglijent si sa pradezi fara mila. Vei acumula faima prin castigarea luptelor, prin ingroparea comorilor si prin povestirea aventurile tale la taverna. La sfarsitul a douasprezece luni de piratat, cel cu cea mai mare faima va fi declarat cel mai infricosator Pirat al marii!

Jocul are 12 runde si la inceputul fiecarei runde fiecare pirat isi alege (in secret) pe care din cele 6 insule o va vizita. Toti jucatorii isi vor arata directile lor de Navigare in acelasi timp, apoi isi vor incepe tura de joc. In cazul in care oricare doi sau mai multi pirati ajung pe aceeasi insula, incepe lupta.


Pentru cei interesati, regulamentul tradus in limba romana al jocului de societate Pirate’s Cove, se poate descarca direct de aici, sau din sectiunea de Regulamente in Limba Romana.

Multumim lui Robert pentru aceasta traducere! Spor la jucat!