Formula_D_Review_1

Plusuri: (8,60)

1. party board-game (9)
2. atât cu 2 jucători, cât și cu 10 jucători, nivelul distracției este același (8)
3. cele 5 table de joc suplimentare (extensii/10 circuite) apărute până în acest moment asigură distracția. Poți organiza împreună cu prietenii un adevărat campionat de F1, sau de street-race (9)
4. durata de joc nu este forte mare, indiferent de numărul participanților (8)
5. existența unui regulament BASIC, care permite să intre la joc și cei cărora nu le plac regulile stufoase și complicate (9)

Minusuri: (6)

1. tabla de joc este destul de mare (ocupă o suprafață mare și trebuie fie să te miști în jurul ei, fie să rogi unul dintre partenerii de joc să îți mute mașina, și există riscul să o uzi cu bere, suc, să o ungi cu uleiul de la arahide) (7)
2. pretul destul de mare al extensiilor (nu sunt decat alte table de joc, mari ce e drept) (5)

Număr de partide jucate:
10 partide în 2 jucători; 3 partide în 3 jucători; 1 partidă în 5 jucători

Verdict final: jocul Formula D merită cumpărat (dar dacă vreți distracție cu adevărat, va trebui să luați și celelalte circuite, altfel, s-ar putea să vă plictisiți de cele ale jocului de bază și să puneți Formula D într-un colț și să îl uitați)

NOTA MEA: 7,30


Articolul Plusuri si minusuri in jocul de societate Formula D a fost scris de Robert Militaru pentru Concursul aniversar 5 ani de Board Games BLOG – Plusuri si minusuri in jocul de societate X. Textul articolului nu a fost editat.