Intalnirea Nationala ForumBoardGames.ro-Cisnadioara-Sibiu-iunie-2015_Pensiunea_Casa-Belvedere

In weekend-ul prelungit 18-21 iunie 2015, ForumBoardGames.ro a organizat o intalnire nationala a pasionatilor de board si card games in zona Sibiului, mai exact, in Cisnadioara.

“Cartierul general” a fost Pensiunea Casa Belvedere, o locatie perfecta pentru hobby-ul nostru.

Ne-am strans cam 25 de oameni si timp de aproape 4 zile, am jucat o multime de jocuri! Eu personal am jucat 17 titluri, din care 11 jocuri noi. Nu e rau, tinand cont ca media de ore dormite pe noapte este undeva la 5.

Joi si vineri nu am parasit incinta si am fost jucator silitor, iar sambata am zis sa iesim si noi prin Sibiu si sa ne delectam cu bucate de la restaurantul Hermania.

M-am simtit foarte bine, compania placuta, la fel ca la celelalte intalniri nationale. Am revazut persoane cunoscute din diferite orase ale tarii si am cunoscut si jucatori noi. Am fost jucatori din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Oradea, Tg. Mures, Arad si Sibiu.

Daca aveam si o gazda ceva mai prietenoasa si nu asa de ahtiata dupa bani, as fi putut spune ca a fost cea mai tare dintre toate intalnirile. Oricum, sala unde ne-am jucat si pensiunea au fost perfecte, spaland astfel din “pacatele” doamnei Stela a.k.a Cruella… Unii au facut chiar si baie in piscina cu apa incalzita, desi afara erau vreo 15 grade cred 🙂

Una peste alta, mi-am incarcat bateriile si m-am relaxat total. Chiar daca am venit rupt de oboseala(fizic), psihic eram nou-noutz!

Si cu ceva intarziere, aveti mai jos si pozele de la intalnire si cu pensiunea Casa Belvedere. Enjoy!Pensiunea Casa Belvedere

String could not be parsed as XMLPoze de la intalnirea ForumBoardGames.ro, Cisnadioara Sibiu, Iunie 2015

String could not be parsed as XML