RELUARE VOTARE

Pentru ca deja a degenerat acest concurs si s-au propus in comentarii metode de sabotare de catre persoane cu gen indecis (“Mihaela Munteanu: Multumesc pt dreptul la libera exprimare (si aici sunt sincer, nu ironic)!”) , am mutat votarea pe forum, doar pentru userii inregistrati pana in acest moment (adevaratii pasionati de boardgames si nu de scandal!). Imi cer EU scuze ca trebuie reluat procesul de votare, aceasta cred ca este cea mai buna solutie de a scapa de spam (Multumesc, Iulian!).  

Votarea se poate face aici!

 

Asa cum va “amenintam” aici, BoardGames BLOG s-a hotarat ca la implinirea primului an de existenta sa ofere un premiu unuia dintre voi, cei care ne-ati sustinut cu un review, cu un regulament tradus sau cu poze. In acest fel vrem sa va spunem: “Multumim!!!”

Premiul oferit este un joc ales de voi in valoare de pana la 150 RON.

Voi alegeti jocul, noi il platim si vi-l dam!!!

Mai jos aveti o lista cu cei care au contribuit la acest blog (sper ca nu am uitat pe nimeni), ordinea este aleatoare. Cel care va strange cele mai multe voturi va fi declarat castigator. Asa ca, invitati prietenii sa va voteze la noi pe blog. Nu uitati de uneltele ajutatoare (Facebook, Twitter, Messenger).

Votarea se incheie pe 1 iulie 2010, ora 00.00 .

L.E. NU INCERCATI METODE NEORTODOXE!!! Pot face si descalificari… Am acces si la IP-urile folosite, si unele sunt foarte asemanatoare, semn de ip dinamic pe RDS…

 

L.L.E: Iulian F. si Razvan I. au fost descalificati. Succes celor ramasi in concurs si sper sa nu mai apara probleme. REPET: Nu incercati fraudarea votului!