Incepand cu 1 august 2013, Red Goblin va ofera un nou serviciu dedicat pasionatilor jucatori de jocuri de societate care prefera sa joace impreuna cu prietenii in confortul propriei case sau in cabana unde merg in weekend la munte.

Am creat doua abonamente potrivite pentru fiecare:

Abonamentul anual(12 luni): costa 360 de lei si il poti plati partial si cu jocuri vechi. Iti permite accesul la toate jocurile disponibile pentru inchiriere din ludoteca. Vei putea inchiria pe termen nelimitat jocuri de maxim 6 puncte. Iar pentru cei mai inversunati jucatori, o sa avem si premii in jocuri la sfarsit de an. (vezi detalii pe site)

Abonamentul semianual(6 luni): costa 240 de lei si il poti plati partial si cu jocuri vechi. IIti permite accesul la multe din jocurile disponibile pentru inchiriere din ludoteca. Vei putea sa inchiriezi jocuri pentru 5 zile, in valoare de maxim 4 puncte. Saptamanal posesorii acestui tip de abonament o sa poata sa castige prin tragere la sorti premii surpriza. (vezi detalii pe site)

Avantajul acestor tipuri de abonamente este ca nu trebuie sa te pliezi dupa programul sau numarul de locuri disponibile la ludoteca. Iar faptul ca abonamentul nu este individual, inseamna ca o sa poti sa faci unul singur impreuna cu prietenii.

Daca iti vei face un abonament in perioada 1-4 august 2013 (si il vei plati integral), vei beneficia la Abonamentul Anual de 2 luni gratuite (vei avea astfel in total 14 luni), iar la cel Semianual de 1 luna gratuita (in total 7 luni).

Echipa Red Goblin