Nu-i asa ca mai aveti de luat cadouri si nu stiti ce? Ei bine, cei de la Regina si Nebunul va vin in ajutor! Ce e mai frumos ca un board game? 2 board game-uri!!! 😀


TZOLK’INhttp://reginasinebunul.ro/board-game/493/tzolk-039-in.html

Maya a fost o civilizatie foarte dezvoltata, ea fiind cunoscuta pentru arta sa unica, arhitectura complexa, matematicile sofisticate si cunostintele avansate despre Universul vizibil. In centrul societatii ei, a fost misteriosul TZOLK’IN – un calendar cu 260 de zile, care se folosea de miscarea planetelor pentru a prezice momentul oportun pentru plantarea semintelor, sustinerea ceremoniilor si construirea monumentelor.

Vei deveni unul dintre AJAW, liderii triburilor maiase, adorand zeii si conducandu-ti civilizatia catre prosperitate?


DIXIT 3http://reginasinebunul.ro/board-game/489/dixit-3.html

Cea mai noua expansiune DIXIT! Inca un pachet de carti pentru distractie continua! IN STOC DIN 17.12.2011!


CO2http://reginasinebunul.ro/board-game/492/co2.html

In anii 1970, guvernele din intreaga lume s-au confruntat cu o cerere de energie fara precedent. Prin urmare, in fiecare an, au fost construite tot mai multe centrale energetice poluante pentru a satisface aceasta cerere. Acum, impactul acestei poluari a devenit prea mare, iar umanitatea incepe sa realizeze ca nevoia de energie va trebui satisfacuta prin surse nepoluante. Expertii in energie curata si durabila propun proiecte care pot furniza energia necesara fara a polua mediul inconjurator. Guvernele regionale sunt dornice sa realizeze aceste proiecte.


MR. JACKhttp://reginasinebunul.ro/board-game/315/mr-jack.html

1888 – Londra, districtul Whitechapel
Noapte acopera aleile sumbre cu intuneric si doar cateva colturi mai sunt iluminate de catre lampile cu gaz. Opt achetatori s-au adunat pentru a-l prinde pe vicleanul Jack. Dar de fapt, Jack este deghizat intr-unul dintre ei.

In jocul Mr. Jack, unul dintre jucatorii trebuie sa-i ajute pe anchetatori. Prin mutarea fiecarui personaj in lumina sau umbra, jucatorul detectiv face deductii succesive pentru a dezvalui care dintre anchetatori este de fapt Jack, iar apoi va trebui sa incerce sa-l prinda pe infamul Jack.


IL VECCHIOhttp://reginasinebunul.ro/board-game/491/il-vecchio.html

Familia Medici castiga suprematia asupra orasului prin intermediul lui Cosimo de Medici, cunoscut si ca „Il Vecchio” („cel Batran”). Acest lucru starneste invidie: jucatorii vor lua rolul capilor familiilor florentine, care incearca sa se infiltreze in imperiul Medici, pentru a deveni noul conducator al orasului. In plus, ei isi aduna discipolii, isi asigura sustinerea Bisericii si obtin pozitii influente in cadrul Nobilimii si Consiliului Orasului, cu ajutorul investitiilor si relatiilor.


SHADOWS OVER CAMELOT: THE CARD GAMEhttp://reginasinebunul.ro/board-game/487/shadows-over-camelot-the-card-game.html

Nori negri intuneca orizontul… si se zvoneste ca exista deja un Tradator care conspira impotriva Camelotului. Redescoperiti atmosfera jocului original Shadows over Camelot, printr-un format mult mai rapid… dar la fel de incordat!


THE CAVEhttp://reginasinebunul.ro/board-game/490/the-cave.html

In acest joc, jucatorii conduc echipe de speologi, care au ca provocare explorarea unei pesteri recent descoperita. Pornind de la o baza de inceput comuna, echipele exploreaza pestera, sectiune cu sectiune, si ii vor descoperi treptat secretele. In drumul lor, vor da peste pante abrupte, camere inundate, puncte inguste si minuni ale subteranului care se pot fotografia. Totusi, pentru a putea inainta, speologii au nevoie de echipament specializat, care le permite sa supravietuiasca sub pamant si sa treaca peste obstacolele intalnite pe parcursul expeditiei.


WAR OF THE RING (2ND EDITION)http://reginasinebunul.ro/board-game/203/war-of-the-ring.html

Datorita norocului sau soartei, micul hobbit Frodo Baggins, din Comitat, a intrat in posesia inelului principal. Sfatuit de elfi si de vrajitorul Gandalf, Frodo a luat o decizie eroica. Impreuna cu servitorul sau, Samwise, si sapte tovarasi curajosi, Frodo va face o calatorie disperata in tenebre. In mod secret, pe carari ascunse si invizibile, aceasta fratie trebuie sa bata cararile Pamantului de Mijloc si sa patrunda in Mordor, tinutul lui Sauron insusi. Acolo, Frodo trebuie sa caute Muntele Blestemat si sa arunce inelul in foc, pentru a distruge puterea lui Sauron pentru totdeauna. Totusi, in timp ce Fratia avanseaza catre scopul sau, eroii sai trebuie sa trezeasca fortele natiunilor imprastiate ale Pamantului de Mijloc, inainte ca acestia sa fie cotropiti de armatele intunericului.


COLONISTII DIN CATAN: JUNIORhttp://reginasinebunul.ro/board-game/488/colonistii-din-catan-junior.html

Ceva se intampla pe insulele piratilor! Jucatorii sunt pirati care isi constuiesc cat mai multe ascunzatori pe insule. Dar cine vrea sa aiba succes ca pirat trebuie sa fie dotat cu echipamentele potrivite, deoarece pe insule se intampla foarte multe: un jucator are nevoie urgent de o sabie, altuia ii lipseste un saculet de galbeni. Asadar este necesar negotul pentru ca urmatoarea ascunzatoare sa poate fi construita. Nu ai nevoie de un obiect? Poate ca il scoti la oferta in piata. Nu? Ei bine, mai exista si varianta de a-l chema pe papagalul Coco in ajutor! Acesta isi poate oferi serviciile sale fiecarui jucator. Fiti atenti, insa! Insulele il gazduiesc si pe fiorosul Capitan Fantomas…


TOBAGOhttp://reginasinebunul.ro/board-game/158/tobago.html

Cufere pline de aur sunt ingropate in jungla – se zvoneste ca unul dintre ele este ascuns langa o coliba, in apropierea celui mai inalt munte de pe insula. Se spune ca altul este ascuns in locul unde se poate auzi zgomotul unui rau neimblanzit. Printre ramurile unul palmier, privirea mandra a unei statui misterioase arunca o vraja asupra cautatorului de comori neatent…