Deja a devenit o obisnuinta ca in zilele de joi si vineri sa se intalneasca pasionatii de jocuri de societate si in Tirgu Mures, la clubul Le & Le Games. Ceea ce este imbucurator este faptul ca primim semnale ca tot mai multi pasionati se aduna, tot mai multe jocuri se joaca si tot mai multi oameni devin prieteni la club.

Ziua de vineri, 16 octombrie 2010, s-a anuntat un booster draft – Magic The Gathering – Rise of the Eldrazi. Erau anuntati 12 jucatori, a inceput de la ora 18:00 primul draft. Toti pareau ca vor sa castige, a fost o lupta de cateva ore bune. Insa de remarcat au fost 2 jucatori tineri. Noemi de 11 ani, ea deja e de mult in jocul cu MTG, dar si Gergo, un baietel de 6 ani, care insa stie foarte bine cartile pe care le-a ales si peste 1-2 ani poate sa ajunga greu de batut.

Pe la 18:00 a inceput sa se adune lumea. Organizatorii nu se asteptau la multe persoane, dat fiind faptul ca in oras au fost multe evenimente la aceeasi ora. Dar totusi au inceput sa soseasca. Cativa tineri au invatat Dominion dupa care s-au pus la Catan, cu doua veterane in acest joc, Reka si Hermina. La o alta masa s-a inceput Ticket to Ride (Mita cu Alexandra), dupa care, cand au sosit “intaririle”, au trecut la Dominion. A mai venit un grup, a cerut Saboteur si la aceea masa au si inceput rasetele.

Pe la ora 19:00, toate mesele erau deja ocupate. Pe la 20:00 cand a mai sosit “reinforcement”, deja se astepta pentru masa, erau in sala aproximativ 40 de persoane, recordul clubului. Organizatorii nu s-au asteptat la asa “atac” si au fugit dupa bere si suc.

Lucrurile au intrat in normal, s-a mai jucat Jungle Speed si Pirate’s Cove. Pe la 23:00 a inceput sa se sparga gasca, si la 00:00 s-a dat stingerea 🙂 A fost o zi lunga si obositoare.

Pozele vorbesc de la sine, desi au fost facute cu telefonul.