In sfarsit ai un adversar nou pentru jocurile tale de Power Grid (Reteaua Energetica) : un robot ce se comporta ca un jucator aditional. Multumita diferitelor sale actiuni si abilitatilor speciale, acesta este un adversar de luat in seama. Vei putea administra “deciziile” robotului si il poti folosi impotriva celorlalti adversari.

Cu aceasta noua extensie, jocul de societate Power Grid (Reteaua Energetica) realizat de designerul Friedemann Friese devine mai interesant si mai incitant pentru 2 sau mai multi jucatori!

Power Grid: The Robots este realizat in special pentru 2 jucatori, dar poti folosi un robot alaturi de 5 jucatori umani. Poti folosi chiar mai multi roboti intr-un joc.

Un robot este format din 5 jetoane, un jeton cu reguli pentru fiecare faza (exceptie facand faza 1, “Determinarea ordinii de joc” si faza 5, “Birocratia”) alaturi de o abilitate speciala folosita de robot in timpul jocului.

 

Avand in total 30 de jetoane – cate 6 jetoane diferite pentru fiecare faza – jocurile tale de Power Grid (Reteaua Energetica) nu vor mai fi la fel!

Extensia Power Grid: The Robots va fi lansata in luna octombrie 2011 in cadrul targului Spiel 2011, la Essen, Germania.