Cei de la Rio Grande Games au anuntat lansarea in perioada urmatoare a unei noi extensii pentru jocul de carti Race for the Galaxy: Alien Artifacts.

Noua extensie Alien Artifacts realizata de designerul Thomas Lehmann nu va fi compatibila cu restul extensiilor, dorinta lui Thomas fiind sa duca jocul intr-o noua directie.

Dupa spusele designer-ului pe BoardGameGeek, extensia va contine:

45 de carti noi si carti de Inceput de Lumi (start worlds) ce se pot adauga setului de baza, alaturi de un set de carti de actiuni si o mana de carti de inceput pentru un al 5-lea jucator.

45 de carti si jetoane Extraterestre folosite pentru a reprezenta Sfera Extraterestra (Alien Orb) pe care jucatorii o vor cartografia si explora, castigand diferite tipuri de token-uri ce vor aduce jucatorilor puteri si Puncte de Victorie.

Pe langa acestea, mai sunt 5 carti noi de actiune Explorare ce vor fi folosite pentru a cartografia Sfera Extraterestra.

Scenariul Alien Orb va aduce noi experiente in jocurile voastre de Race for the Galaxy, pe masura ce jucatorii vor trebui sa balanseze cat efort, resurse si actiuni vor folosi pentru a explora Sfera in detrimentul dezvoltarii clasice a imperiului lor.

Daca v-am facut curiosi, un review detaliat al jocului de baza Race for the Galaxy gasiti aici pe blog.