Rise of Augustus

In jocul de societate Rise of Augustus, vei incerca alaturi de ceilalti jucatori sa completati carti de “obiective” pentru puteri speciale si in final pentru puncte de victorie. Fiecare carte are 2-6 simboluri pe care va trebui sa le populezi cu meeples legionari pentru a completa cartea. Aceste simboluri sunt trase cate 1 pe rand dintr-un saculet, fiecare jucator putand sa beneficieze in mod egal, dar interesant, sunt mai multe din anumite simboluri decat de altele.

Jocul se termina cand se completeaza sapte carti de obiective. Jocul este destul de strategic dar punctul forte este bazat pe norocul de a trage din saculet.

Foarte frumos ilustrat, se joaca foarte repede – aproximativ 30 minute – si deja jocul favorit pentru numeroase familii, jocul Rise of Augustus este unul din jocurile nominalizate pentru SPIEL DES JAHRES 2013.

 

Pentru cei interesati, regulamentul tradus in limba romana al jocului de societate Rise of Augustus se poate descarca direct de aici, sau din sectiunea de Regulamente in Limba Romana.

Acest regulament a fost tradus de Robert Militaru.