In perioada 17-20 Septembrie 2015, in Debrecen, Ungaria, s-a desfasurat Campionatul Mondial de Fotbal de Masa la 12 atingeri (Brazilian) si Sectorball.

Romania a fost reprezentata de o echipa formata din 7 jucatori, acestia pornind in cursa pentru a obtine cat mai multe premii in aceasta competitie. Cei 7 jucatori au fost: Pakai Gyorgy, Simonfi Istvan, Simon Ferenc, Moldovan Karoly, Varga Ervin, Dr Havas Peter si Valics Lehel.

Pe perioada concursului s-au desfasurat meciuri de mai multe tipuri de jocuri. In echipa de 4+1, in perechi si individuale, atat la ceea cu stilul de 12 atingeri, stil brazilian, cat si Sectorball.

Echipa Romaniei a reusit performanta ca in finala pe echipe sa treaca de Ungaria cu scorul de 5-3, prima oara in istoria Campionatului Mondial de Fotbal de Masa, cunoscut fiind ca Ungaria era de neinvins in acest sport.

Mai jos aveti un material video de la premierea echipei Romaniei la Campionatul Mondial de Fotbal de Masa – Sectorball 2015. Mai multe detalii gasiti in comunicatul oficial.Felicitari pentru victorie!