Ei bine, da… Si noi ne intrebam acelasi lucru…
Nu stiu cum se face, dar la fiecare inceput de week-end ne vine cheful sa ne masuram “muschii” la cate un joc in 2.
Asa ca vineri seara, dupa vreo 3 minute de dezbateri am hotarat: Black Sheep sa fie! Ca de obicei, ma ocup de setup in timp ce Costy aduce camera aproape pentru viitoarele dovezi 😀
Il provoc pe Costy la duel in determinarea primului jucator si el se conformeaza. Cum l-am lasat doar pe el sa “raga” 🙂 , e lesne de inteles cine a inceput jocul 😀 .

Si ne punem pe treaba: facem formatii, decartam cartile incomode si ne apucam sa dirijam animalele de pe campuri catre fermele noastre. Eu mai cu spor, Costy mai putin.
Jocul merge foarte repede: golim campuri, punem animale noi, iar le golim, pana cand inevitabilul se produce: nu mai avem animale de pus pe unul din campuri (conform celor 2 carti trase in acest scop).

Deci, sfarsitul e aproape… Ma uit la ferma mea, Costy se uita tot la ferma mea, ca la a lui se uita degeaba… 🙂
E clara treaba! Jucam in continuare si golim pe rand si cele 2 campuri ramase. Desi fermele erau mai mult decat graitoare, zic sa ne apucam de punctat.
Mai intai, sa ne luam cartile cu puncte bonus:
Eu – 5 majoritati + 3 seturi = 8 carti bonus (adica 48 puncte)
Costy – 0 majoritati + 0 seturi = …pauza

Trecem la numaratul punctelor care le gadila pe animalutze pe burta: Eu 30 (desi am avut 3 oi negre care mi-au adus un minus de 5 puncte), Costy 14.

Deci, scor final nimicitor: 78 la 14!

Pentru cei care vor sa citeasca mai multe despre acest minunat joc, gasiti aici Regulamentul tradus, iar pentru prezentarea (review) jocului si o sesiune mai veche, click aici si aici.

Mai jos aveti o galerie foto cu poze din timpul jocului. Enjoy!