Se intampla de multe ori, seara, inainte de somn, sa vrem sa jucam ceva. Ei bine, saptamana trecuta m-am duelat cu Oitza Neagra la un frumos joc de Battle Line. Pentru cei care nu stiu acest joc, avem pe blog o prezentare detaliata a acestuia si regulamentul tradus in limba romana.

In pozele din galeria de mai jos, partea superioara reprezinta teritoriul Oitzei, partea inferioara fiind a mea. Jocul a inceput promitator pentru amandoi, eu reusind sa revendic primul steag si incercand sa cuceresc 3 steaguri adiacente in partea stanga.

Din pacate, Carmen a jucat prima o carte de tactica (Dezertorul) si mi-a anulat o carte foarte importanta in strategia mea. Vazand ca este pusa pe fapte mari, mi-am dat seama ca trebuie sa atac ambele capete ale liniei de steaguri. Avand acest plan, am inceput sa construiesc formatii de Wedge si Phalanx puternice, incercand sa fie ca valoare peste formatiile incepute de ea.

Au fost folosite 6 carti de tactica in joc, iar la un moment dat, am avut ceva emotii: Oitza reusise sa cucereasca 3 steaguri, eu la fel. Cu mult calm, exact ca la un joc de poker, am reusit sa revedinc pe latura dreapta 3 steaguri consecutive. Daca nu inchideam eu si sa termin jocul, runda urmatoare ar fi inchis Oitza.

Surprinzator, mai castig si eu uneori impotriva ei! 😀 Aveti mai jos pozele in ordinea cronologica a jocului.