Cei care sunt cititori fideli ai BoardGames BLOG stiu foarte bine ca intre mine si Carmen exista un duel permanent, iar cand este vorba de jocul de societate Mr. Jack, niciunul nu se lasa mai prejos.

La fel s-a intamplat si duminica, 12.12.2010, cand Carmen a lansat provocarea: Facem un Mr. Jack?

Cum sa refuzi o asa cerere? Am scos repejor cutia din locul bine stabilit al colectiei de jocuri si in timp ce eu am adus camera (sa avem dovezi,da?), Carmen a aranjat harta de start. Carmen a ales sa il joace pe Jack, eu m-am multumit cu rolul de detectiv, mai ales ca ea este un jucator experimentat, cu multe victorii la activ.

In toate pozele ce o sa fie prezentate in galeria foto de mai jos, Carmen a ales cartile cu personaje din partea de jos a tablei de joc, eu pe cele din partea de sus.

Cum ne-am duelat?

Ei bine, in prima runda, eu am ales-o pe Miss Stealthy si apoi l-am ales pe Sherlock Holmes, alegere foarte inteleapta, pentru ca am tras o carte de indiciu ce mi-a aratat ca John H. Watson este nevinovat.

La sfarsitul rundei a doua, 5 personaje erau nevinovate, iar din cele 3 posibile, il stiam pe Watson. In runda a treia, am avut noroc, pentru ca nu mi-am dat seama ca ar putea scapa cu Sergent Goodley daca acesta ar fi fost criminalul. In acest moment, doar doua personaje puteau fi criminalul: Sherlock Holmes si Jeremy Bert. Urmatoarele doua runde, pana in runda a 6-a cand am prins criminalul, au fost un joc de-a sorecele si pisica, ultima runda fiind de cea in care am acuzat corect si prins criminalul: Jeremy Bert.

Acuzarea a fost facuta cu Miss Stealthy, adusa prin canal si reusind sa-l ajunga de Jeremy. Surprinzator, am reusit sa o bat pe Carmen la Mr. Jack!

Mai jos aveti pozele in ordinea cronologica a evenimentelor.