First published on BoardgameNews.com – Summoner Wars: Grungor’s Charge – Reinforcement Pack

Grungor’s Charge este unul din pachetele de inarmare pentru jocul de societate Summoner Wars, urmand sa apara mai multe pachete. Acest set vine cu 32 de carti de campioni si normali pentru a personaliza pachetele de inceput Guild Dwarves vs. Cave Goblins.

Pentru Guild Dwarves poti introduce campionul Dwarf (Pitic) ce va avea mai multa mobilitate datorita abilitatii sale de reincarcare. Guild Dwarves isi pot mari si puterea de a distruge zidurile cu ajutaorul unitatilor normale Ballista Siege Engine ce pot ataca zidurile de la 5 spatii distanta.

Cativa dintre Cave Goblins obisnuiti includ Climbers si Beast Riders, in timp ce campionii aduc Tireless Krag si Scaag avand abilitatea sa blesteme unitatile adversarului impreuna cu rani aditionale.

Acest pachet de inarmare (Reinforcements Pack) include Mercenari campioni si obisnuiti ce se pot utiliza cu orice armata. Toata cartile de inarmare se utilizeaza folosind regulile de personalizare din setul de inceput.

Summoner Wars este un joc de societate realizat de designerul Colby Dauch, publicat de editura Plaid Hat Games. Aceasta extensie se va lansa in luna noiembrie 2010.