Shadow Events și Dungeons & Dragons România vă invită la TableTop Con pe 8 Iulie, începând cu ora 12:00.

Creat din pasiune, evenimentul TableTop Con vrea să reprezinte un spaţiu de destindere adresat tuturor tinerilor pasionați de jocuri de societate.

Anul acesta ne propunem să ne axăm pe RPG-uri pen and paper, iar la anul ne dorim să înglobăm toata plaja de jocuri de societate, punând la dispoziție standuri pentru parteneri și o locație mai mare.

De ce?

Obiectivul principal al TT Con este acela de a mări comunitatea jucătorilor RPG-uri pen and paper din România.

În scop, mai vizăm încurajarea socializării, schimbului de experiență, împărtășirea hobby-urilor, oferirea posibilității de a învăța și de a încerca jocuri noi, promovarea dezvoltatorilor români și nu numai, într-o manieră distractivă.

Cine poate participa?

Orice persoană care are minim 16 ani, iar intrarea este gratuită.

Din acest motiv, strângem fonduri pentru a face acest eveniment posibil aici și vom avea și o cutie de donații la eveniment.

Desfășurare:

Vom organiza:

  • Sesiuni de training Dungeons and Dragons pentru începători
  • Sesiuni de joc Dungeons and Dragons
  • Sesiuni de pictură a miniaturilor și Q&A
  • Spațiu unde participanții iși pot promova aptitudinile artistice
  • O sesiune de training pentru Dungeon Masters
  • Concurs cu premii la fața locului
  • Sesiuni demo pentru alte RPG-uri pen and paper și Miniatures Wargames. Ex: Star Wars, Shadow Run, Pathfinder, Warhammer
  • Spațiu pentru schimb al pieselor de joc între participanți (Trading area)
  • Magazin al War Games Store (partener oficial al evenimentului)

De ce am ales locația actuală?

Este o locație spațioasă, cu prețuri pentru orice buzunar. Accesul este facil, având suficiente stații auto des circulate în proximitate.

Când și unde are loc?

TableTop Con are loc duminică, 8 Iulie, ora 12:00, la Beraria Germană București (Str. Calea Rahovei, Nr. 157).

Mai multe detalii:

Despre Shadow Events și Dungeons & Dragons România

Shadow Events își propune să marească și să unească comunitățile de gameri, pasionați IT, board games, manga, anime, cosplay, filme, muzică, arte și alte comunități care se află sub ramura geek. Cum ne propunem să realizăm acest lucru? Foarte simplu! În primul rând prin grupul de facebook pe care îl avem și în al doilea rând prin evenimentele pe care le organizăm.

Dungeons & Dragons România este o comunitate pe facebook creată din pasiunea pentru RPG-uri pen and paper. Scopul DnD România este acela de a ajuta persoanele pasionate de Dungeons&Dragons și de alte RPG-uri pen and paper, să își găsească noi parteneri de joacă.