Week-end-ul 30 Noiembrie – 1 Decembrie esti asteptat la sala de joaca Creative Board Gaming (CBG) de pe B-dul Unirii, nr. 14, Bucuresti pentru trei evenimente captivante.

Sambata, incepand cu ora 13:30, va avea loc Concursul pentru Avansati A Game of Thrones LCG! Regulile vor fi in conformitate cu ultimul regulament Fantasy Flight Games de organizare a Turneelor de A Game of Thrones LCG. Turneul se va desfasura in runde swiss, taxa de participare este de 20 lei/ persoana si sunt 16 locuri disponibile. Fondul de premii este 50% din valoare incasarilor, sub forma unui voucher de cumparaturi la CBG.

 

Duminica, incepand cu ora 14:00, te invitam la doua sesiuni de Dungeons and Dragons Role Playing Game. Prima este un Encounter de DnD versiunea 4.0 (aventura Beyond the Crystal Cave), iar cea de-a doua este un eveniment de Pathfinder Society (aventura Mists of Mwangi). Taxa de participare este de 15 lei/persoana (cu o racoritoare inclusa) si avem 5 locuri disponibile la Dnd si 6 locuri la Pathfinder. Evenimentele se vor termina la ora 17:30.

Inscrierile la oricare dintre cele trei evenimente se fac la 0736465213 sau pe contact@cbgshop.roTaxa de participare se achita in ziua evenimentului. Mai multe detalii pe site sau pe pagina de Facebook.

Va asteptam!