benner Regele din Tokio 30 martie, 798px

Duminica, 30 martie, incepand cu ora 12:00, te invitam la sala de joaca Creative Board Gaming de pe B-dul Unirii, nr. 14, Bucuresti la Concursul Regele din Tokyo (varianta in limba romana a mult apreciatului King of Tokyo). Intra si tu in atmosfera inedita adusa de infricosatorii monstrii mutanti care se lupta pentru suprematie in orasul Tokyo.

Taxa de participare este de 25 lei si sunt 20 locuri disponibile. In functie de numarul de participanti, premiile vor fi acordate in felul urmator:
– 6-10 jucatori: Vor fi premiate locurile 1 si 2 (valoarea premiilor: 250 lei)
– 11-20 jucatori: Vor fi premiate primele 3 locuri (valoarea premiilor: 370 lei)
Daca vor fi mai mult de 12 participanti, locul 1 va pleca acasa si cu extensia Space Penguin. Premiile sunt acordate in parteneriat cu Lex Shop.

EncountersKotB798x304

“Something’s rotten in Restwell Keep! At Restwell Keep, you’ve heard that fortune and glory await those bold enough to brave the dangers of the Chaos Scar, a valley carved ages ago by a fallen star.”

Asta se zvoneste despre aventura Dungeons and Dragons: Encounters la care te invitam sa participi duminica, 30 Martie 2014, incepand cu ora 13:00, pe B-dul Unirii, nr. 14, Bucuresti, la sala de joaca CBG. Taxa de participare este de 15 lei/persoana (cu o racoritoare inclusa) si avem 5 locuri disponibile.

Precum stiti, Dungeons and Dragons Role Playing Game (DND RPG) este cel mai popular si mai bine vandut RPG din intreaga lume, iar, daca va fi cazul, regulile vor fi explicate inainte de inceperea jocului. Varianta de Dungeons and Dragons jucata va fi editia a 4-a.

Reduceri798x304

Mai ai doar cateva zile la dispozitie pentru a te bucura de promotia CBG la jocurile si puzzle-urile tale preferate!

Reducerea de 5% e valabila atat pentru ridicarea produselor din magazin cat si pentru comenzile prin curier. E momentul sa iti faci un cadou! 

 

Mai multe detalii, atat despre evenimente cat si despre promotii gasesti pe site sau pe pagina de Facebook.

Va asteptam!