De cand m-a molipsit muck prin februarie 2009 cu acest hobby “dulce ca o savarina” numit boardgames, partenerii de joaca s-au tot inmultit. De la cei 4 (eu, muck, Carmen si Simona), am reusit in scurt timp sa atragem 2-3 prieteni, dar nu la fel de pasionati ca noi.

Apoi a urmat lansarea cu mare succes a blogului pe care cititi aceste randuri, Boardgames BLOG. La scurt timp dupa lansare, am devenit din ce in ce mai pasionat si daca la inceput doar muck avea jocuri, timid am inceput sa strang si eu (impreuna avem vreo 30 in acest moment).

Am incercat sa promovam fenomenul pe la prieteni, rude, colegi de munca, avand un oarecare succes modest.

Prin decembrie 2009 am avut cateva tentative de intalniri (si acum imi aduc aminte de intalnirea de mare angajament din februarie din Pub 63, eu, muck si Vick), urmand ca prin septembrie 2010 sa incepem sirul de neoprit al intalnirilor din Ceainaria Tabiet.

Ei bine, din acest moment, numarul partenerilor de boardgaming a crescut exponential (si nu pare sa se opreasca 🙂 ). La fiecare seara de jocuri am cautat sa joc la masa cu oameni noi, sa incerc jocuri noi.

Voi cum faceti? Aveti un grup constant de jucatori sau sunteti mereu in cautare de altii noi? Va jucati mereu aceleasi jocuri?