Ideal Board Games, Regina si Nebunul si Seara de Boardgames au pregatit o surpriza pentru bloggeri. Daca esti pasionat de boardgames, daca vrei sa te joci si fara sa stai in fata unui monitor, daca vrei sa socializezi si in offline atunci lasa-ti un pic de timp liber in program duminica 11 decembrie 2011 pentru Turneul Bloggerilor la Catan!  Inainte sa inceapa turneul se va explica in detaliu atat Catan jocul de baza, cat si extensia Orase si Cavaleri, asa ca nu va faceti griji daca nu ati facut cunostiinta pana acum cu ”Colonistii din Catan”. Pentru a va inscrie la turneu lasati un comentariu aici.

Ce?

Colonistii din Catan este un joc de strategie despre insula Catan si despre lupta pentru a o controla. Un joc care imbina negocierea, estimarea probabilitatilor si evaluarea riscurilor cu distractie si competitivitate si care a fost numit in anul 2000 “Jocul secolului XX

Unde?

La Cafeneaua Brătianu, Centrul Istoric Bucureşti, Str. Doamnei nr. 9, vis a vis de intrarea principala a B.N.R.

Cand?

Duminica 11 decembrie 2011, incepand cu ora 14:00

Premii?

Locul 1: 1x Catan jocul de baza +1x extensia Navigatori + 1x extensia Orase si Cavaleri

Locul 2: 1x Catan jocul de baza + 1x extensia Orase si Cavaleri

Locul 3: 1x Catan jocul de baza + 1x extensia de 5-6 jucatori

Locul 4:  1x Alien Frontiers

Locul 5: Colonistii din Catan – Jocul de carti

+

Aveti sansa de a mai castiga un premiu surpriza daca scrieti un articol pe blog despre “Turneul Bloggerilor la Catan” sau despre boardgames in care sa mentionati Seara de Boardgames si expresia “ludo ergo sum”. Pentru a fi inscrisi pentru premiul surpriza, lasati un comentariu aici cu link-ul catre articol sau postati-l pe pagina de Facebook Seara de Boardgames.

Sursa articol