Va anuntam saptamana trecuta ca cei de la Le & Le Games ne pregatesc un joc de fotbal de masa SectorBall – 12 Atingeri. Pentru ca nu toti avem conturi de PayPal, ii puteti sustine acum sau cumpara jocul cu un simplu SMS. Mai jos aveti comunicatul oficial publicat pe site-ul proiectului:


De ce SMS si ce primesti pentru suma pe care o vei dona?

Intr-adevar se numeste o donatie, dar de fapt prin acest SMS vei plati pentru un “bon de reducere de 10%” din pretul final al produsului. Acest bon va putea fi folosit de tine sau o vei putea transmite si la alte persoane.

Produsul final este estimat sa apara in Septembrie 2013. Inainte de aparitie vei primi un cod si detalii despre cum poti folosi cuponul pe telefonul mobil prin care faci plata.

Prin formularul de contact poti sa ne trimiti si adresa de email si numarul de telefon de pe care ai transmis mesajul SMS si te vom inscrie pentru a primi noutatie referitoare la modul in care avansam cu proiectul. Multumim pentru suport!

Sustine proiectul cu 4 EURO

Suma de 20 de EUR este o plata SPECIALA pentru Romania. Platesti acum 20 de EUR si vei primi un joc, fotbal de masa, SectorBall/12 Atingeri. Vei plati doar curierul, care va fi in jur de 15 RON, in momentul livrarii produsului.

Prin formularul de contact poti sa ne trimiti si adresa de email, numarul de telefon de pe care ai transmis mesajul SMS si adresa unde sa livram produsul si te vom inscrie sa primesti noutatile despre proiect. Multumim pentru suport!

Sustine proiectul cu 20 EURO

SMS-urile se pot trimite din retelele Cosmote, Vodafone si Orange.

Pentru alte intrebari, nelamuriri, folositi formularul de contact.