Este secolul al 14-lea in Italia si familia ta a adunat importanta, devenind nobila si dominand orasul tau. Acum, intr-o epoca de cuceriri marete, continua sa-ti ridici statutul prin cucerirea de teritorii. Pentru familia cu cel mai mare lider, averea se afla in fata ta.

Fantasy Flight Games are placerea sa anunte lansarea viitorului joc de societate Ventura, un joc de familii nobile ce lupta pentru pozitia dominanta. Iti conduci familia spre suprematiei prin recrutarea de Capitani ai Norocului(Captains of Fortune) pentru a elimina inamicii.

Case ambitioase

Ventura pune 2-4 jucatori in controlul unei case de nobili ce se pregatesc sa cucereasca teritoriile din jurul orasului, reprezentat printr-o tabla de joc modulara. Prin colectarea de florini, jucatorii trebuie sa recruteze si sa plateasca pentru trupele lor, cu scopul de a apara si controla mai mult teren. Cu toate acestea, veniturile familiei lor trebuie sa fie, de asemenea, de ajuns si pentru acumularea de Puncte de Victorie (Victory Points).

Victoria poate fi, de asemenea, asigurata si prin puterea militara. Luptele din Ventura se desfasoara de-a lungul mai multor atacuri, fiecare jucator asezandu-si Companiile de Lupta pe Tabla de Familie(Family Board). De fiecare data cand una din companiile dvs. cade, cel din spatele ei trebuie sa se mute in locul ei si sa-i preia rangul. Jucatorii vor trebui sa-si planifice marsurile lor inainte, daca spera sa supravietuiasca luptei.

Ventura se va lansa in toamna 2011 conform editurii Fantasy Flight Games.

Sursa