Concurs Catan798

Accepta provocarea sambata aceasta la Concursul de Catan!

Taxa de participare este 25 lei/persoana, sunt 24 de locuri disponibile iar numarul minim de participanti este 8. Valoarea premiilor va fi stabilita in functie de numarul de jucatori prezenti:

*8 – 11 participanti: premii in valoare de 520 lei pentru primele 2 locuri (jocuri in valoare de 220 lei + un abonament la sala de joaca CBG, valabil 6 luni, in valoare de 300 lei, pentru primul loc)
*12 – 18 participanti: premii in valoare de 885 lei pentru primele 3 locuri (jocuri in valoare de 285 lei + cate un abonament la sala de joaca CBG, valabil 6 luni, in valoare de 300 lei, pentru primele 2 locuri)

Vino sa te distrezi si sa ne iei premiile! Mai multe detalii aici.

 

Bid_Whist

In fiecare sambata, incepand cu ora 12:30, te invitam la sala de joaca pentru Liga de Whist. In cadrul fiecarei etape: vom juca ,  sunt minim 8, maxim 12 locuri disponibile, vom juca la 2 mese iar dupa o runda (un joc intreg de Whist) se va organiza finala (un nou joc de Whist) cu primii jucatori de la fiecare masa.

Vor fi 4 etape ale Ligii si Finala, iar in fiecare dintre acestea, castigatorii vor pleca cu premii in bani si vor acumula puncte pentru marele premiu din Finala. Taxa de participare/etapa este 20 lei/persoana iar fondul de premii de la fiecare etapa este in valoare de 25% din totalul incasarilor (taxele de participare la respectiva etapa). Acesta va fi acordat locului I si consta in respectiva suma de bani. In Finala, in ordinea clasamentului realizat in urma punctajelor de la fiecare etapa, primii 6 concurenti vor avea intrare libera si vor juca un joc de Whist. Castigatorul locului I va primii 25% din sumele incasate la fiecare din cele 4 etape ale Ligii. Mai multe detalii aici.

 

benner Regele din Tokio 16 noiembrie, 798px

Duminica, 16 noiembrie, incepand cu ora 12:30, te invitam la sala de joaca pentru Concurs Regele din Tokyo (varianta in limba romana a cunoscutului joc King of Tokyo).

Taxa de participare este de 25 lei/persoana, numarul minim de participanti este de 6 jucatori si sunt 18 locuri disponibile. In functie de numarul de participanti, premiile vor fi acordate in felul urmator:

*6 – 12 participanti: premii in valoare de 565 lei pentru primele 2 locuri (produse in valoare de 265 lei + un abonament, editie limitata, la sala de joaca CBG, valabil 6 luni, in valoare de 300 lei fiecare, pentru locul I)
*13 – 18 participanti: premii in valoare de 895 lei pentru primele 3 locuri (produse/vouchere in valoare de 295 lei + cate un abonament, editie limitata, la sala de joaca CBG, valabil 6 luni, in valoare de 300 lei, pentru primele 2 locuri)
Daca vor fi mai mult de 12 participanti, locul 1 va pleca acasa si cu extensia Space Penguin. Premiile sunt acordate in parteneriat cu Lex Games. Mai multe detalii aici.

 

festivalul-ice-comic-con-2014-la-palatul-national-al-copiilor-i104206

De vineri pana duminica suntem prezenti la datorie 🙂 Te asteptam la standul CBG de la Ice Comic Con cu zeci de jocuri, reduceri si intrari gratis la sala de joaca! Iar joi avem o noua Tombola spontana! Punem la bataie minim 4 invitatii la Ice Comic Con – ziua de vineri – pentru board gamerii care vin maine (joi) la sala de joaca! Mai multe detalii despre standul CBG de la Comic Con aici.

 

Qwirkle_materiel3

Va invitam in fiecare marti, de la ora 19:00, la SEARA DE JOCURI. 

In saptamana viitoare (18 noiembrie) ne vom juca Qwirkle, urmand sa schimbam jocurile in fiecare saptamana.

Seara de Jocuri este un concept Cutia.ro pe care Creative Board Gaming il sustine. Initial va vom invata regulile (daca va fi nevoie), iar apoi vom juca de voie fiecare dintre jocuri. Taxa de participare este 7 lei/persoana. Mai multe detalii aici.

 

798x304 Banner Atelier CBG 2014.11.30

Te-ai gandit vreodata sa faci un joc? Participa duminica, pe 30 noiembrie, la Atelier: Creare de board games la CBG iar la final vei pleca acasa cu un joc ORIGINAL facut de TINE. Taxa de participare este 29 lei/persoana iar materialele si trainningul sunt incluse.

Programul workshopului:
12:00 – 13:00 Teoria designului
13:00 – 14:00 Vom seta o provocare de design si va vom oferi seturi modulare de piese de joc prin care veti putea realiza aceasta provocare.
14:00 – 15:00 Pauza pentru brainstorming, mancat etc.
15:00 – 18:00 Crearea si testarea jocurilor

 

Mai multe detalii despre ofertele si evenimentele CBG gasiti pe site sau pe paginile de Facebook MTG at CBG si D&D at CBG.

Va asteptam!