Concurs de whist, 798 px

 

Sambata incepand cu ora 11:30 te invitam la sala de joaca pentru Concursul de Whist.

Vom juca Whist romanesc, cu premiere de 5 puncte (in plus sau in minus) daca licitezi corect/gresit tot atatea ture la rand cati jucatori sunt la masa. Sunt minim 8maxim 18 locuri disponibile, vom juca la 2-3 mese iar dupa o runda (un joc intreg de Whist) se va organiza finala (un nou joc de Whist) cu primii jucatori de la fiecare masa.

Taxa de participare este 20 lei/persoana iar valoarea premiilor va fi stabilita in functie de numarul de jucatori prezenti:
8 – 11 participanti: premii in valoare de 780 lei pentru primele 2 locuri (jocuri in valoare de 180 lei + cate un abonament la sala de joaca CBG, valabil 6 luni, in valoare de 300 lei)
12 – 18 participanti: premii in valoare de 830 lei pentru primele 3 locuri (jocuri in valoare de 230 lei + cate un abonament la sala de joaca CBG, valabil 6 luni, in valoare de 300 lei, pentru primele 2 locuri)

GPT Stockholm798

 

Pentru saptamana aceasta am pregatit urmatoarele evenimente marca Magic the Gathering:

Miercuri, 3 septembrieBooster Draft 3 x M15 (taxa de participare 60 lei, include 3 x booster packs M15, fond de premii – 1 booster pack M15/player)

Vineri, 5 septembrieFriday Night Magic (taxa de participare 20 lei, fond de premii – 1 booster pack M15/player)

Sambata, 6 septembrieGrand Prix Trial Stockholm (taxa de participare 30 lei, fondul de premii difera in functie de numarul de jucatori, Decklist necesar)

Duminica, 7 septembrieFinal Event – Sunday Magic for Beginners (intrarea e gratis, fond de premii: Fat Pack Born of the Gods). Acest concurs este destinat numai jucatorilor care au participat la minim 5 evenimente: Sunday Magic for Beginners. Daca nu indeplinesti conditiile, esti in continuare binevenit sa vii sa joci cu alti playeri aflati in aceeasi situatie, achitand taxa modica de la sala de joaca.

Mai multe detalii gasesti pe site si pe pagina de Facebook MTG at CBG.

798x304 Banner Pinhole BF CBG

 

Duminica, CBG si Banda Foto va invata cum sa creati de la zero un aparat foto analog, pe film, cu care sa obtineti imagini unice.

Structura acestui workshop-ului de Pinhole va fi formata dintr-o scurta parte teoretica a notiunilor de baza din fotografie si dintr-o parte practica in care veti putea crea propriul aparat foto. Vom iesi apoi la o plimbare fotografica creativa in centrul Bucurestiului pentru a testa noile aparate foto carora voi le-ati dat viata si pentru a experimenta fotografia pe film fara lentile. In maxim o saptamana dupa eveniment, o sa va oferim si pozele + filmele developate.

Sunt minim 5, maxim 20 locuri disponibile, taxa de participare este 49 lei/persoana, iar materialele si trainningul sunt incluse.

Mai multe detalii despre evenimentele si ofertele CBG gasesti pe site si paginile de Facebook:CreativeBoardGamingMTG at CBG si D&D at CBG.