Creative Board Gaming (CBG) v-a pregatit o multime de evenimente in urmatoarea perioada, asa ca sunteti asteptati cu mic cu mare la sala de joaca de pe B-dul Unirii, nr 14, Bucuresti.


Sambata, 14 Septembrie 2013, incepand cu ora 12:30 are loc Lansarea Oficiala a jocului Urzeala Tronurilor Jocul de Carti Ed. HBO. Iti vei regasi personajele preferate din serialul cu acelasi nume intr-un joc interesant, plin de intriga si de suspans. Ca de obicei, echipa CBG va explica regulile la inceputul evenimentelui iar apoi va oferi suport pe tot parcursul jocului. Participarea este gratuita si sunt 20 de locuri disponibile. Partenerul oficial al acestui eveniment este Cutia.ro. La lansare va avea loc si un concurs, la care numarul minim de participanti este de 10 pentru ca partenerul nostru sa ofere un joc Urzeala Treonurilor Ed. HBO gratis castigatorului.


Duminica, 15 Septembrie 2013, ai trei evenimente din care poti alege, toate incepand cu ora 13. Primul este Lansarea Oficiala a jocului Kingdoms, de care te poti bucura acum si in limba romana. Ca si in cazul lansarii de sambata, regulile vor fi explicate la inceput si pe parcursul jocului, participarea este gratuita iar numarul de locuri disponibile este de 24. Partenerul oficial al acestui eveniment este Cutia.ro. La lansare va avea loc si un concurs, la care numarul minim de participanti este de 10 pentru ca partenerul nostru sa ofere un joc Kingdoms gratis castigatorului.


Al doilea eveniment de duminica este Dungeons and Dragons Encounter, versiunea 4.0, la care sunt 6 locuri disponibile iar taxa de participare este de 15 lei/persoana, cu o racoritoare inclusa. Iar al treilea eveniment te aduce tot in fascinantul univers Dungeons and Dragons, dar de data aceasta cu versiunea Pathfinder Society RPG. Aventura jucata va fi Murder on the Silken Caravan, sunt 6 locuri disponibile iar taxa de participare este de 15 lei/persoana, cu o racoritoare inclusa.


Si, ca sa incheiem intr-o nota si mai optimista, CBG a anuntat deja organizarea etapei locale a Campionatului National de Catan, ce va avea loc sambata21 Septembrie 2013 la sala de joaca CBG. Vei avea ocazia sa castigi premii si sa te califici la Etapa Nationala a Campionatului. Taxa de participare este de 25 lei/persoana si sunt 32 de locuri disponibile.


Inscrierea la oricare dintre evenimente se face pe contact@cbgshop.ro sau la 0736.465.213. Mai multe detalii gasiti pe site sau pe pagina de Facebook.

Echipa CBG