Mai sunt cateva saptamani pana cand cei de la Wizards of the Coast vor lansa cel de-al treilea set din blocul Innistrad, set ce va purta numele Magic the Gathering: Avacyn Restored.

Avacyn Restored va fi un set mare, cu 244 de carti, iar evenimentele Sealed vor fi facute cu cate 6 booster pack-uri Avacyn Restored.

O prezentare video a noului set aveti mai jos:

Pe langa cele 244 de carti, pasionatii jocului Magic: The Gathering se vor confrunta cu mecanici noi precum Miracle, Soulbond, Undying, “Loners” si “Flickering”.
Despre acestea puteti citi in detaliu pe site-ul oficial.

Pentru cei care nu stiu, Magic: The Gathering este primul joc de carti colectionabile (collectible card game sau trading card game), aparut in anul 1993. Fiind ideea stralucita a matematicianului Richard Garfield, cei de la Wizards of the Coast au inceput o afacere foarte profitabila, dovada fiind succesul instantaneu al jocului.

La doar un an de la lansare in 1994, Magic: The Gathering a avut primul sau turneu mondial. De atunci inainte turneul este tinut anual pe baza de invitatie, iar premiul cel mare este de 45.000$. In prezent, Magic: The Gathering are aproximativ 12 milioane de jucatori.

Daca v-am facut curiosi, cititi la noi pe blog prezentarea detaliata si sa invatati cum se joaca urmarind tutorialul oficial in limba engleza.