Cu o mica intarziere, ne bucuram sa va spunem ca pe 17 iunie 2012 am implinit 3 anisori! 1096 de zile in care ne-am jucat, v-am povestit cum a fost, am tradus regulamente, am cautat stiri pentru voi si ne-am intalnit cu unii dintre voi la mesele de joc!

Asa cum v-am obisnuit de la prima aniversare si am continuat la a doua, haideti sa vedem in cifre ce a insemnat pentru noi ultimul an:

121.960 vizite (fata de 85.967 de vizite in anul al doilea);
73.411 vizitatori unici (fata de 44.849 in anul al doilea);
281.316 vizualizari ale paginilor (fata de 211.543 in anul al doilea);
cei mai multi vizitatori unici intr-o singura zi, 606, in 10 februarie 2012;
surse de trafic: 65,36% Vizitatori din motoarele de cautare, 23,22% Vizitatori adusi de link-uri de pe alte site-uri, 7,93% Accesare directa si 3,49% Alte surse.

Ce am mai facut pe langa cifrele de mai sus?

Am reusit sa va aducem informatii despre 3 magazine de boardgames din Barcelona unde am fost personal, am discutat cu lumea de acolo si am vazut ce inseamna fenomenul boardgames la ei.

In octombrie 2011 am fost ochii si urechile voastre la targul international de jocuri Spiel 2011 din Essen, Germania. Este cel mai mare eveniment de acest gen din Europa, chiar din lume, este locul unde se laseaza cele mai multe jocuri.

Incepand cu anul 2012 am pornit proiectul “Jocul Anului in Romania”, proiect care a atras atentia comunitatii de board games din Romania. Am reusit sa aducem mentiuni despre acest proiect intr-unul din articolele scrise de W. Eric Martin pe cel mai mare site de boardgames din lume – BoardGameGeek.

Chiar daca in martie 2012 am oprit intalnirile saptamanale din ceainaria Tabiet la impresionantul numar de 75, am continuat sa participam la alte intalniri organizate in alte locatii, semn ca formatul intalnirilor noastre a prins si in alte parti.

In aprilie 2012 am organizat impreuna cu Asociatia Studentilor la Matematica si Informatica (ASMI) intalnirea de board games din Facultatea de Matematica si Informatica, Bucuresti.

In tot acest an, v-am adus primii in exclusivitate informatii despre jocuri lansate in limba romana sau de designeri romani: Colonistii din Catan: Europa, Top A Top, I AM VLAD – Prince of Wallachia, Dixit, Dominion si Colonistii din Catan: Jocul de carti.

Ce o sa urmeze in acest an?

In perioada urmatoare o sa avem un concurs prin care o sa sarbatorim cei 3 ani, dar despre asta o sa revenim in saptamana urmatoare, sfatul nostru fiind sa incercati sa cititi / recititi cele peste 1745 de articole de pe blog 😀 !

Pe langa asta, o sa continuam proiectul “Jocul Anului in Romania”, o sa mergem la targul Spiel 2012 si o sa va oferim in continuare cele mai multe informatii despre jocurile de societate!

Va multumim ca sunteti alaturi de noi,
Echipa BoardGames BLOG