Lansat in anul 2008 de Inka si Markus Brand, A Castle for all Seasons este un board game pentru 2-4 jucatori din categoria jocurilor medievale de construire a oraselor. Robert Militaru ne-a trimis traducerea in limba romana a regulamentului oficial de joc, pastrand forma initiala a acestuia.


Descrierea jocului A Castle for all Seasons:

“Printre muntii abrupti se ridica silueta unui castel impresionant. Comerciantii se strecoara catre porti, iar agitatia din piata atrage multe persoane in speranta de a obtine merinde. Magnificul castel se extinde in jurul acestei zone impanzite de tarabe.

In A Castle for all Seasons, vei lua rolul unui constructor care, pentru a ajuta la ridicarea castelului, are nevoie de resurse si bani. Pentru aceasta vei avea la dispozitie opt carti cu personaje (mesagerul, comeciantul, constructorul, zidarul, trei muncitori si maestrul constructor), iar felul in care le folosesti va determina ordinea jucatorilor la fiecare runda. Va trebui sa-ti alegi intelept aceste carti, pentru ca, in urma actiunilor tale, adversarii sa nu primeasca mai mult ca tine!

Construieste cele mai importante parti ale castelului si plaseaza-ti discipolii in locuri strategice pentru a castiga!”


Pentru cei interesati, regulamentul tradus in limba romana al jocului de societate A Castle for all Seasons se poate descarca direct de aici, sau din sectiunea de Regulamente in Limba Romana.

Multumim lui Robert pentru aceasta traducere! Spor la jucat!