Va anuntam aici ca se va lansa un serial bazat pe universul lui George R.R. Martin. Ei bine, pentru fanii jocului de societate A Game of Thrones este binevenit si in Romania.

Primul episod se va difuza astazi, 18.04.2011 la ora 22:00. Mai jos aveti o scurta descriere preluata de pe site-ul dedicat serialului.

“Intr-un taram in care verile dureaza decenii iar iernile vieti, conflictele pandesc la tot pasul. Din sudul machiavelic si salbaticele tinuturi din est pana in nordul inghetat si anticul zid ce protejeaza regatul de intuneric, doua puternice familii sunt prinse intr-un joc mortal de-a soarecele si pisica, al carui scop e controlul absolut asupra celor Sapte Regate din Westeros. in timp ce tradarile, poftele carnale, intrigile si fortele supranaturale zguduie cele patru colturi ale regatelor, sangeroasa lupta pentru Tronul de Fier va avea consecinte neprevazute.
Verile dureaza decenii, iar iernile pot dura o viata. Lupta pentru Tronul de Fier a inceput. Se va intinde din Sud, unde caldura provoaca comploturi, pofte si intrigi, catre salbaticele taramuri estice si pana in Nordul inghetat, unde un zid de gheata de 400 m protejeaza Regatul de fortele intunecate de dincolo.

Drama fantastica Urzeala Tronurilor a fost inspirata din celebra serie de romane A Song of Ice and Fire, de George R.R. Martin. “