Ca urmare a multor cereri primite pentru acest regulamentul tradus in limba romana al jocului de societate Age of Empires III, am decis sa-l incarcam pe site, chiar daca ce avem noi este incomplet pe alocuri (regulamentul a fost tradus de cei de la fantasygames.ro cu mult timp in urma, site-ul fiind inactiv acum, dar am primit permisiunea lui Florin de a folosi regulamentele partiale traduse de ei).

“In timp ce cautau o noua ruta de comert spre India, exploratorii europeni au descoperit o Noua Lume. Primele rapoarte vorbesc de oameni ciudati, creaturi exotice si bogatii nemaipomenite. Capitani si adventurieri se opresc pe aceste noi terenuri pentru a cauta aur. Sunt foarte repede urmati de colonisti, soldati, comercianti si misionari care cauta bogatii de tot felul. Coloniile incep sa apara si o data cu acestea si batalia intre statele Europene pentru suprematie.

Ia rolul unei puteri din Europa si impune-te in Noua Lume. Ca lider al natiei alese, sunt mai multe cai care te conduc spre victorie: descopera si colonizeaza noi pamanturi; dobandeste bunuri valoroase pentru comert si construieste o economie puternica; descopera noi tehnologii si infrastructura in tara ta mama; construieste o flota comerciala si dominca traseele de comert; construieste-ti o armata pentru a apara ce-i al tau. “

Pentru cei interesati, puteti descarca de aici regulamentul tradus in limba romana al jocului de societate Age of Empires III. Mai multe detalii despre joc, gasiti aici.
Spor la joc!