Alvin the Alien (Alvin Extraterestrul) si Dexter the Dino (Dexter Dinozaurul) sunt 2 personaje ticnite pentru jocul de societate Ticket to Ride si sunt pregatite sa surprinda adversarii si sa rupa bilete de tren in extensia speciala Alvin & Dexter – A Ticket to Ride Monster.

Aceste doua miniaturi lucrate cu atentie transforma orice locatie in care se afla intr-un “Oras in haos ” – blocand construirea de rute in oras sau de la el; orice Destination Ticket (Tichet de Destinatie) este transformat de oricare dintre cele doua personaje intr-un oras de nelocuit, valorand la sfarsit doar jumatate din punctele inscrise pe acesta.

Jucatorii pot muta una dintre miniaturi pe harta in orice moment in schimbul a una sau doua Carti de Locomotive, deplasand-o pe harta cu pana la 3 orase pentru fiecare carte decartata. Jucatorul care-l va muta pe Alvin (sau pe Dexter) cel mai mult in timpul jocului va castiga la sfarsit un bonus.

Cei de la Days of Wonder au anuntat ca extensia speciala Alvin & Dexter – A Ticket to Ride Monster se va lansa in luna februarie 2011, aceasta putandu-se folosi cu orice joc Ticket to Ride.