Anatolia extensie pentru Hoyuk intr-un proiect pe Kickstarter

Dupa ce in 2014 au lansat Hoyuk, cei de la Mage Company au un nou proiect pe Kickstarter pentru Anatolia, o extensie a acestui joc.

Ce aduce nou aceasta extensie?

Lumea se indreapta inspre o noua era si, mai mult ca oricand, clanurile lucreaza la progresul si evolutia comunitatii. Fiecare incearca sa gaseasca noi cai prin care sa isi imbunatateasca viata, modalitati noi pentru a isi marii terenurile si contructii noi pentru a le usura viata. In Hoyuk: Anatolia jucatorii trebuie sa isi arate valoarea prin diferite Realizari: Sa construiasca un sistem de furnizare a apei pentru sat, sa organizeze cel mai mare festin, sau sa construiasca doua Artefacte.

Fiecare jucator isi alege la inceputul jocului doua Realizari, iar daca la finalul jocului inca le au in posesia lor vor aduna puncte suplimentare de Victorie, alaturi de cele pe care le vor primi pentru fiecare in parte.

O prezentare video a jocului Hoyuk aveti mai jos, prezentarea fiind realizata de cei de la Board to Death TV:Anatolia extensie pentru Hoyuk intr-un proiect pe Kickstarter componente


In acest moment mai sunt 21 de zile ramase si 330 de dolari pana la finantarea cu succes a proiectului.

Mai multe detalii despre extensia Hoyuk: Anatolia gasiti pe pagina proiectului unde il si puteti sustine.