Despre istoria jocului de societate Android: Netrunner v-a vorbit Deschapelles, noi o sa continuam in cele ce urmeaza cu prezentarea detaliata a componentelor.

Jocul Android: Netrunner ne-a fost pus la dispozitie pentru acest pictorial incendiar de prietenii de la Lex Hobby Store.

Cam tot ce iese de sub mana celor de la Fantasy Flight Games impresioneaza in primul rand prin grafica exceptionala. Cutia jocului ne da de inteles inca de la inceput ca o sa ne transpunem in viitor, intr-un mediu preponderent cibernetic.


Android: Netrunner – Coperta cutie fata


Android: Netrunner – Coperta cutie spate


Imediat ce am ridicat capacul, descoperim o carticica de reclame, cu toate lansarile Fantasy Flight Games din vara 2012.Mai jos, un regulament in limba engleza, color, aparent stufos, de 36 de pagini, dar cu multe exemple.


Android: Netrunner – Regulament de joc


Sub regulamentul de joc vom gasi o tabla de carton ce are stantate pe ea diferite jetoane ce se vor folosi in joc. Aceasta este protejata de o punga cu inchidere zip.


Android: Netrunner – Tabla jetoane


Interiorul cutiei contine un insert de carton frumos desenat si 2 teancuri mari de carti, puse la fel in pungi zip:


Android: Netrunner – Interior cutie


Android: Netrunner – Insert cutie


Android: Netrunner – Teancurile de carti


Dupa ce desprindem toate jetoanele, vom avea:

2 jetoane pentru contorizarea numarului de Click-uri folosite;12 jetoane cu 2 doua fete: Tag (marcare) si Bad Publicity (publicitate negativa);6 jetoane Brain Damage;23 de jetoane Generice, cu 2 fete, o fata mov si o fata rosie, folosite pentru a marca anumite evenimente pe carti Agenda, carti Power si Virus;51 jetoane 1 Credit/Advancement;8 jetoane 5 Credite;Mergand mai departe la cele 2 teancuri de carti, unul pentru Corporatie si unul pentru Runner, in acestea gasim:

2 carti Sumar Actiuni (cate una in fiecare teanc de carti);2 carti pentru marcarea click-urilor (cate una in fiecare teanc de carti), folosite impreuna cu jetoanele pentru Click-uri mentionate mai sus.Cartile Corporatiei au spatele albastru, iar cele ale Runnerului rosu:Pe langa cele 4 carti de mai sus, fiecare teanc de carti va contine diferite seturi pentru fiecare factiune disponibila in setul de baza.

Teancul Corporatiei contine in total 134 de carti unde vom descoperi 4 factiuni, fiecare cu deck-ul ei de carti, la care se adauga un deck de carti neutre:28 carti Haas-Bioroid;28 carti Jinteki;28 carti Weyland Consortium;28 carti NBN;22 carti Neutre pentru Corporatie.Teancul Runnerului contine 114 de carti si este impartit in 3 factiuni, fiecare cu deck-ul ei de carti, alaturi de un deck de carti neutre:33 carti Anarch;33 carti Criminal;33 carti Shaper;15 carti Neutre pentru Runner.In perioada urmatoare o sa mai jucam Android: Netrunner de cateva ori si o sa revenim cu primele impresii, alaturi de mai multe detalii despre acest joc de tip Living Card Game asimetric pentru doi jucatori.


Daca v-am facut curiosi si deja v-am convins, il puteti comanda de la Lex Hobby Store folosind acest link.