De vreo cateva luni de zile am inceput sa revad celebrul serial de comedie “Seinfeld” deoarece atunci cand a fost difuzat la tv, l-am urmarit doar episodic. Aseara am ajuns la episodul 12 din sezonul 6 – The Label Maker.

Am fost placut surprins sa-l vad pe Kramer cum aduce la Seinfeld in apartament tabla de joc de la Risk. Dupa 6 ore de jucat cu Newman (Hello…Newman! 🙂 ) nu terminasera. Kramer era aproape de a cuceri lumea. Au lasat in grija lui Jerry tabla de joc, neavand incredere unul in celalalt.

Episodul a fost delicios, mai ales ca la sfarsit, Kramer a plecat cu tabla de joc in mana, Newman dupa el, cei doi indreptandu-se spre locul unde era dusa masina lui Kramer ce tocmai fusase ridicata. Au continuat sa joace in metrou. O replica despre cat de mica este Ucraina a enervat un calator si le-a stricat jocul.  Mai mult ca sigur ca daca ar fi continuat, Kramer castiga.

De ce acest post? Pentru ca poate mai stiti filme unde apar mentionate jocurile de societate/boardgames/jocurile pe tabla. Mi se pare interesant si poate strangem mai multe.

Mai jos aveti o poza cu cei doi, jucand in metrou. Enjoy! 🙂

seinfeld_risk_ukraine_kramer_newman_01

Sursa foto