Ascension: Return of the Fallen va fi prima extensie a jocului de societate Ascension: Chronicle of the Godslayer si se va lansa in luna iunie 2011. Extensia aduce noi mecanici de joc, 65 de carti noi pentru deck-ul principal si carti de baza indeajuns pentru a extinde jocul de baza pentru 6 jucatori.

Mecanica noua de Destin poate schimba cursul jocului cu o singura carte intoarsa! Prezenta pe cartile de Monstrii, Eroi si Constructii, cartile cu abilitatea Destinului pot provoca un efect atunci cand sunt aratate pe randul central. Efectele aleatoare pot impacta jocul destul de mult, facand fiecare carte de pe randul central la fel de incitanta atunci cand se intoarce!

Ascension: Return of the Fallen este un joc de sine statator pentru 2 jucatori, sau o extensie pentru Ascension: Chronicle of the Godslayer ce se poate juca pana la 6 jucatori! Avand carti noi pentru fiecare factiune si strategie alaturi de noi monstrii inspaimantatori, cele 65 de carti ale deck-ului principal vor reanima jocul!

Ce contine extensia:

– 120 de Carti, incluzand:
– 65 de carti noi pentru deck-ul principal
– 2 deck-uri de carti Personal Starting, fiecare continand 8 carti Apprentice si 2 carti Militia
– 35 ce carti “Always available”(1 Cultist, 17 Mystics si 17 Heavy Infantry)
– 40 de token-uri Deluxe Honor
– Regulament full-color
– Cutie de stocare

Sursa