Cei de la Asmodee Editions au anuntat primul lor titlu programat pentru a fi lansat in aceasta vara: Seasons. In acest joc de societate, 2-4 jucatori se pun in postura unor vrajitori si pe parcursul a 12 sezoane de campionat se vor lupta sa castige cele mai multe puncte de victorie.

Seasons este realizat de designerul Régis Bonnessée si este un joc plin de incantare, avand strategii variate, combinatii de carti si managementul energiei.

Seasons – coperta jocului

                                 

Editura Asmodee despre board game-ul Seasons:

“Luand rolul unuia dintre cei mai mari vrajitori ai tuturor timpurilor, vei participa in legendarul campionat al celor 12 Sezoane. Telul tau este sa strangi cele mai multe puncte de victorie strangand energie, convocand obiecte magice si familiare. Daca strangi indeajuns cristale si simboluri de prestigiu, vei deveni cel mai cunoscut vrajitor al regatului.

Optimizeaza-ti cartile prin combinatii inteligente, folosindu-te cu pricepere de sezoane pentru a accesa energiile cristalelor si lupta sa ajungi noul Archmage al regatului Xidit.

Seasons – Tabla de joc si componentele

                        

In prima faza, selecteaza 9 Carti de Puteri in acelasi timp cu adversarii. Alege-le pe cele mai bune deoarece acestea determina cum se va desfasura jocul mai departe. Aclimatizeaza-te cu sezonul pentru a face cele mai multe actiuni propuse de fiecare aruncare a zarurilor! Colecteaza energii, invoca obiecte magice si familiare, strange indeajuns de multe cristale, simbolul prestigiului.”

Seasons se poate juca la 3 nivele de dificultate, impingand astfel vrajitorul tau sa accepte noi provocari si se va lansa in luna August 2012.